Pentru a efectua o comandă pe site-ul https://www.mitsoft.ro trebuie să vă înregistrați cu nume de utilizator și parolă. După efectuarea unei comenzi un consultant MitSoft Management va confirma comanda telefonic. Pentru informații suplimentare, consultanții noștri vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0747167778 sau la adresa de e-mail contact@mitsoft.ro

 

Expediere produse comandate

  • Metoda de livrare: Fan Courier, Nemo Express, Sameday Courier;
  • În cazul produselor din stoc, pentru comenzile primite până la ora 14:00, livrarea se va face în aceeași zi;
  • Produsele pentru care se așteaptă confirmarea plății sau sunt primite după ora 14:00, coletul se va livra în următoarea zi lucrătoare.

Costul expedierii

Pentru comenzile cu o valoare peste 200 de lei (TVA inclus), transportul este gratuit pe teritoriul României. Pentru comenzile cu o valoare de sub 200 de lei (TVA inclus) costul transportului este de 20 de lei (TVA inclus). Aceste condiții sunt valabile pentru localitățile în care curierii au centre de livrare. Pentru restul localităților se poate aplica o taxă suplimentară de transport.

Livrările se poate face în afara granițelor României, după achitarea în întregime a comenzii și a costului de transport până la locația indicată de client. Nu se acceptă plata ramburs pentru livrările în afara teritoriului României.

Back to Top
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping